Referenser

RÖSTER OM MIG SOM COACH


Jag tycker att samtalen med dig gett mig en större tilltro till mina egna förmågor och styrkor. Jag fick en riktig aha-upplevelse då du vid det sista tillfället hjälpte mig att lyfta blicken och skapa en vision för vart jag vill i min yrkesroll och hur jag ska ta mig dit! Stort tack för riktigt inspirerande, självstärkande och intressanta samtal. / AnnaDet gav mig en mycket större tillfredsställelse och nöjdhet med jobbet och det gav mig även verktyg att hantera problem som kom upp. Den här typen av samtal skulle jag önska fanns enkelt tillgängliga för oss lärare. / KarinMånga av våra möten har upplevts som utmanande men också roliga och tillfredsställande då dessa sessioner ofta har lämnat mig med nya självinsikter. Vid tillfällen har jag konfronterats med mig själv, Lisa har då varit väldigt lyhörd i sin arbetsmetod när hon väglett mig på ett klart och tydligt sätt. Jag har haft förtroende för både vår arbetsprocess som jag upplevt rättfram samt för Lisa som coach. Rekommenderas varmt! / FredrickVarje coachingtillfälle gav mig en energiboost och jag upplever att coachingen ökade mitt välbefinnande mycket genom att hjälpa mig identifiera vissa faktorer som påverkade mitt välbefinnande negativt. Jag upplevde att jag ganska snabbt började tänka på ett nytt sätt!

/ EmeliCoachingen har ökat min effektivitet eftersom de långa startsträckor jag kunde ha, har blivit korta. Jag har blivit snällare mot mig själv, min självrespekt och förmågan att ta emot positiv feedback har ökat avsevärt. Du har lotsat mig fram till nya tankar, det har känts väldigt stimulerande och stärkande. Jag har överraskats av den coaching jag har fått. Jag har till min egen förvåning sagt saker jag inte visste att jag visste! / LottaJag är väldigt nöjd med resultatet av coachingen, och känner att vi nådde målet med råge. Jag har alltid kommit stärkt ut från våra samtal, jag känner mig mer accepterande mot mig själv - ser mer det positiva och styrkorna. Tycker vi har haft väldigt flytande och bra samtal. Åtaganden har skapats och följts upp som en integrerad del av samtalen vilket känts riktigt bra. Tack Lisa! / ErikaDet har varit till stor hjälp med att komma fram till att hitta sätt att försöka minska pressen på mig själv. Coachingen har ökat effektiviteten när det kommer till att ta tag i projekt och att börja med lite i taget, jag känner ett större lugn inför de åtagande jag har haft och låtit mig ta den tid jag behöver och inte överpresterat utan varit nöjd med det jag hunnit med. Lisa har följt upp åtaganden och det har känts genomtänkt och strukturerat. / AndreaToday I had my last session with Lisa who has been coaching me for three months. To summarize what I have accomplished and worked with: - Be even more honest in my feedback to people in areas I have difficulties in - Regularly have personal reflections - Speeded up reaching up my dream vision I had for my company - Guided me to sort out what I really want to do - Had a great session where we started to visualize my next big dream vision with my company. I am surprised of the many improvements we did in such a short time period. / MattiasUTVÄRDERING EFTER WORKSHOP HELDAG I COACHANDE FÖRHÅLLNINGSSÄTT


Mycket väl sammansatt program av övningar och prat. Programmet kändes tight och professionellt. Tack!

Givande upplägg och bra samtal med kollegor

Bra konkreta övningar, speedcoaching kul och gav perspektiv - hur stort är problemet egentligen?

Det var bra! Trevlig och lärorik dag. Det var också ganska intensivt!

Tänkvärt, roliga övningar.

Bra kurs. Coaching behövs även i skolans värld

Trevligt upplägg. Bra mix mellan intro/föreläsning och övningar. Kul med "nya perspektiv" och trevligt att det blev en avslappnad miljö och stämning även om många är stressade. Tack!

Bättre dag än jag vågade hoppas på med tanke på hur trött jag är. Bra fokus och flera bra övningar

Trevligt och positivt. Mycket att ta med sig både i privatlivet och i arbetet. 

Bra! Nyttigt att lära sig om coaching! Bieffekt: bättre förståelse av kollegor. Lärt känna några kollegor bättre!

Först hade jag ångest över att dela med mig av problem, men det försvann när vi började och dagen var väldigt bra och lärorik!UTVÄRDERING EFTER SEMINARIUM OM SJÄLVLEDARSKAP för chefer inom Utbildningsförvaltningen Stockholm. Jag var en av fyra föreläsare


Jättebra! Inspirerande, tydligt och energigivande!

Att hjärnans tillväxt fortgår hela livet, att gå hem tidigt och att prioritera. Viktigt innehåll, bra formulerat!

Väl genomfört, väl avvägt, behaglig ton och tempo

MYCKET bra föreläsning, det finns hopp till balans!

Tack! Härlig föreläsning, gav tid för återhämtning oh tankar

Mycket informativt och lärorikt.

Tankeväckande, inspirerande

Tack för en jättebra morgon. Jag har fått med mig bra och konkreta tips på både vardagligt arbete och litteratur. Mycket tack!

Förväntan uppfylldes helt - lysande!

Bra, tankeväckande, bra upplägg och genomförande

Ville ha inspiration, något att tänka vidare på. Det fick jag! Skön stund!

Fick med mig många bra och konkreta tips som jag kommer använda praktiskt!